AudioLender Logo Категории
Страници

Това е краят – ето го разковничето!

Продължителност: 10:37 Цена за наем: 1 кредита
139 показвания 07.03.2024 #Bluetooth (1) #COVID Ваксини (1) #Ангел Ангелов (7)

/Статията е от август 2022 г./

Внимание!!! 18+ В тази статия ще бъда вулгарен, защото понякога действителността е толкова гнусна, че е трудно да я опишеш без да се омърсиш…

Пред очите ни управляващите проститутки за пореден път се опитват да задоволят нагона на господарите си, прокарвайки мокрите им блянове за световен тоталитарен контрол. Съвсем очаквано или по-точно казано, в синхрон с печално известния от години план, започнаха новите напъни за сплашване на ботовете с претопляне на отдавна прегорелия COVID буламач. И тъй като работят с психопати, извинете, с психолози, препоръчващи лудостта да се въвежда поетапно съгласно технологията Прозореца на Овертон, отново ги подготвят нежно и отдалеч, с леко потъркване около задника. Сигурно се надяват, че и този път номерът ще мине, но за тяхно огромно съжаление вече дори ковидиотите спряха да се подмокрят. А щом добитъкът веднъж си отвори очите (поне по този въпрос), всичко много бързо ще приключи. Всъщност ситуацията, в която се намираме е много изгодна и ако навреме се обединим, не просто ще пометем управляващите изчадия, но ще стигнем и до господарите им.

Отзиви

Няма добавени отзиви.
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.